Vakantiehuizen

Tournesol

  • Terras met een geweldig uitzicht.

Vakantiehuizen van Domaine Beauregard zijn gevestigd in de voormalige stal. Bij de verbouwing zijn zoveel mogelijk originele details, zoals de originele houten balken en spanten, behouden. De dikke stenen muren zorgen in de zomer voor een natuurlijke koelte en in de winter dat de warmte lekker binnen blijft. Via de oude staldeuren komt u binnen in de loggia waar zich de entreedeuren van de vakantiehuizen bevinden. Beneden is de woon-/eetkamer van 25 vierkante meter, er is TV met Nederlandse zenders en een Dvd-speler. De moderne keuken is volledig ingericht en is voorzien van een magnetron, een gasfornuis, een koffiezetapparaat en een Senseo en afwassen hoeft lekker niet: er is een vaatwasser!

Door het raam van de woonkamer kun je heerlijk uitkijken over het omringende heuvellandschap en … de Pyreneeën!

Boven heeft elk vakantiehuis twee slaapkamers, en elke slaapkamer heeft zijn eigen badkamer met douchecabine, wastafel en toilet. Al onze matrassen zijn 90 x 200 cm. ofwel gecombineerd in een lits-jumeaux of wel als 2 matrassen in losstaande bedden.
Het is mogelijk een 5e bed te plaatsen in één van de slaapkamers. Toeslag voor een extra persoon op de kamer € 20,= per nacht. Bedlinnen (wekelijkse wissel) zit bij de verhuur inbegrepen. Voor een kleine vergoeding kan er voor u gewassen worden.

Een eigen terras met loungeset en ontbijt/dinertafel met stoeltjes. Ook kunt u natuurlijk op het terrein op diverse plekken vertouven, zowel in de zon als in de schaduw. Heerlijk terugtrekken en genieten van ons prachtige uitzicht op de Pyreneeën…..

Regelmatig organiseren we gezellige bbq’s voor onze gasten. Daarnaast kunt u uiteraard ook iedere dag intekenen op ons menu, zodat u ook als u in het vakantiehuis verblijft een keertje lekker ‘de boel de boel kunt laten’……

In het seizoen verzorgen wij broodservice voor u: u geeft ‘s avonds aan wat u voor brood wilt hebben, en uiterlijk om 09.00 uur ’s morgens ligt het door onze dorpsbakker gebakken brood voor u klaar. Heerlijk iedere dag vers stokbrood en croissants dus, geleverd aan de deur!!

Er is in het vakantiehuis en op het gehele terrein gratis WIFI beschikbaar.

Uiteraard kunt u heerlijk gebruik maken van ons prachtige ruime zwembad (6x12m) met Romaanse inlooptrap. Het grote zwembad van Domaine Beauregard is overal 1,5 meter diep, zodat je heerlijk baantjes kunt trekken met een geweldig uitzicht op de Pyreneeën of natuurlijk lekker met een roseetje genieten van dit uitzicht.

  • Terras met een geweldig uitzicht.