Bed and Breakfast

 De ruime kamers van Ferme Beauregard les Pyrénées liggen allemaal op de begane grond met een directe toegangsdeur naar buiten. De kamers zijn 25 m2 en hebben allen eigen sanitair, een inloopdouche, een wastafel en een apart toilet.

Ons heerlijke ruime zwembad van 6×12 m en het terras staan uiteraard ook tot uw beschikking. Lekker zwemmen met uitzicht op de Pyreneeen of heerlijk loungen op het terras of onder de hangar met datzelfde uitzicht….

  • Kamer Beauregard

De kamers Bajou en Mont Vallier hebben een lits-jumeaux bed van 180×200 cm.
De romantische kamer Beauregard heeft ook een lits-jumeaux bed van dezelfde afmeting, maar het is ook mogelijk deze kamer te huren met 2 losse bedden van 90×200 cm.
Onze familiekamer Toulouse is ingericht met een stapelbed en een 2 persoonsbed. Uiteraard zijn ook al deze matrassen 200 cm. lang.

Ook is de mogelijkheid voor onze B&B plus kamer. Net als in de andere kamers heeft u een groot  lits-jumeaux bed en naast u eigen kamer met uiteraard eigen sanitair, ook een eigen huiskamer waarin het ontbijt wordt geserveerd en ook tv met Nederlandse zenders en een minibar.
Na een heerlijke nachtrust – u zult versteld staan hoe rustig het hier nog is – serveren wij u een heerlijk ontbijt met vers stokbrood en een heerlijk croissantje of een andere variatie van onze geweldige ambachtelijke bakker.